Vitaminer och mediciner.

IMG_2260.JPG

Efter jag fixar naglarna idag drog jag till Apoteket vid lasarettet och köpte vitaminer, jag är så sjukttrött hela tiden och hoppas att lite D-vitamin, folsyra och annat ska pigg upp mig. Jag blir nämligen tokig på att ständigt känna min trött och gäspa. Der låter fånigt jag vet. Men att somna framför tv innan åtta är mer regel än undantag här hemma. Nu hoppas jag att detta ska ge en piggare mig.

 

Astmamedicinen var slut hemma också så köpte en till sådan. Jag lär ta lite extra mycket nu när jag varit sjuk.

IMG_2271.JPG
Naglarna är gjorda på Daily life spa här i stan.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Vitaminer och mediciner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: