Tessieshop.se – Beställning.

IMG_2277.JPG

Jag kunde inte motstå lockelsen att beställa från Tessieshop. Jag har sett ganska många bloggare som handlat från deras fysiska butik i Göteborg, men eftersom jag bor i Falun och Göteborgresor inte är något som sker speciellt ofta, har jag bara fått kika å plaggen genom andra och tänkt att detta är ju exakt min stil. Så såg jag för ett tag sedan att de skulle skaffa en webshop och nu var den alltså ute. Jag beställde följande tunika i one size och är helt såld! Denna kommer kunna användas till massor med plagg, och tänk som festplagg eller till nästa sommar. Jag är verkligen såld på den, så otroligt vacker. Är du sugen på att beställa en lika hittar du den här. Annars hade det jättefina plagg på sin webshop till mycket bra priser! Leveranstiden var grym den med, beställde i söndags eftermiddag och fick tunikan idag!
IMG_2278.JPG

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Tessieshop.se – Beställning.

  • 15 oktober, 2014 at 15:50
    Permalink

    Verkligen fin! Förstår du blev nöjd 😀

    Ang den kalla såsen, skippa rödlöken vetja och släng i lite paprika istället så blir det oxå en god sås 🙂

    Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: