Läraryrket Godmorgon.
Läraryrket

Godmorgon.

Sovit oroligt och vaknat flera gånger. Jag tror sånt delvis handlar om att dagen varit stressig. Men det löser sig, ger snart upp och går in i duschen, fortsätter med att sminka mig, äter någon frukost och drar mot jobbet. Tänkte ta mig en liten sovstund i eftermiddag. Tror faktiskt att det kan vara skönt.
Skriver mer i eftermiddag!

IMG_2274.JPG

Min nya favorit.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: