William är i mellanåldern, han är inte tonåring än och inte längre ett litet barn. Han är i en ålder när det privata blir mer och mer viktigt, när man vill kunna sitta någonstans och läsa en bok. Ha en kompis som sover över på en trevlig plats och mysa till det på ett eget ställe. Vid sådana tillfällen får man som förälder fundera kring, hur ska jag nu uppfylla detta för mitt barn? Då slog det mig att William skulle kunna ha en myshörna under sin säng. Sagt som gjort har jag köpt lampor som numera sitter under hans säng. Jag ska köpa en madrass och så kommer då till nästa tanke, vad mer kan man behöva för att få det riktigt mysigt och härligt under sängen? Jo kuddar så klart! Jag besökte just marinestyle och hittade massor med fina kuddar från kända företag som till exempel min stora favorit Gripsholm. Jag hittade några kuddfodral jag tänkte skulle passa Williams myshörna perfekt och vill så klart visa er dessa.

Kuddfodral Galax, jättefint blått kuddfodral med vita stjärnor på. Hur fint är inte det under Williams säng som har en blå stjärnhimmel över sängen? Jag ser hur de färgerna skulle kombinera sig jättebra mot hans vägg så han och vänner kan sitta där och läsa serier, skratta och kanske lyssna på musik tillsammans.

Kuddfodral Sirius, rött kuddfodral med en stor vit stjärna. Denna ser jag som en extra färgklick under Williams säng, men även något jag kan “knycka” och använda själv i hemmet om William skulle tröttna på den. Jag tror att rött alltid går att ha i hemmet och att det helt enkelt är en bra färg.

Gripsholm New England – Ett fint vitt kuddfodral med englandsflagga på, en enkel kudde som skulle funka till allt. Helt klart värt att ha i en myshörna där i alla fall jag tycker att vitt, blått och rött hör hemma. Färger som piggar upp, lugnar och ser fint ut samtidigt. Kan man få för mycket av kuddar med snygga fodral på? Nej jag trodde väl det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: