Dark Mode Off / On
Reklam

En strumpa.

Inlägget är ett samarbete.

Jag tror alla har samma problem, i alla hem. Du tvättar de nya strumporna och när tvätten är torkd och du sorterar din tvätt är det helt plötsligt bara en strumpa kvar av paret. Vad sjutton beror detta på funderar man ju?
Så är man där igen och det är dags att köpa nya, här lär jag också köpa nya strumpor ofta eftersom William till skillnad från mig har stora fötter och de växer hela tiden.

Så jag satte mig och sökte efter strumpor, jag hittade dessa som jag föll för väldigt fort. Dessa tror jag skulle passa William helt och hållet. Det fanns verkligen fina strumpor på den här hemsidan och sådant gillar jag, dessutom när det är bra pris blir man ju genast ännu mera glad. Stumpor är ju sånt man alltid behöver, här används tjocka, tunna och ankelsockor. Jag tror jag testat allt och rekommenderar alla olika sorter med. Bobbyharper som sidan heter tycker jag att du ska spana in, det fanns roliga och härliga strumpor nu. Helt perfekt inför hösten!

350x330-Salming_Salming-strumpor-800259_dundas_709Här kommer du till strumpan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.