Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Spoiler, The originals 2×03

I avsnittet fick vi följa Klaus minnen från barndomen med hans mamma. Hon verkar ha varit kärleksfull en gång i tiden och tyckt om Klaus. Efter en stund in i serien förstod man att halsbandet hon gav Klaus endast var till för att han aldrig skulle kunna döda någon och därmed trigga igång förbannelsen.
Hon lurade även Hayley och fick ur henne en del information genom att spela på Hayleys sorg över Hope. Jag tål inte Esther och hon får gärna dö snart!

Det känns lite som att serien försöker hooka ihop Elijah med den nya vampyrtjejen och det gillar jag inte. Han hör helt och håller ihop med Hayley och det är synd att han nu backar bort från henne för att ge Klaus mer utrymme. Jag tänker att Klaus är mer intresserad av Caroline och även om hon är kvar i The vampire diaries så kommer hon garanterat gästspela i The originals och ja, de både hör ihop. Elijah och Hayley är för mig det perfekta paret. Nog för att hon legat med Elijahs bror och de fått barn ihop men det spelar ingen roll, det finns något där jag vill se mer utav.

Serien är i topp bland mina favoriter och jag längtar varje vecka efter ett nytt avsnitt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.