Spoiler – Resurrection 2×03 & 04.

Den här serien blir bara mer och mer spännande. Martin håller sin hemlighet väl, Pastorn vet men ingen annan. Eftersom Martin nu är hotad så överlämnar han all information han får upp. Det visade sig också att benen som Margret grävde upp i 2 avsnittet är rester från tidigare döda som kommit tillbaka men som blivit dödade gång på gång. Margret verkar dessutom vara helt galen och har varit en av dem som massmördat återkommande förr?! Hon berättade historien för Jacob och nu undrar jag vad hon tänkt göra. Den här serien är inte läskig mer mystisk, men jag gillar den. Rachels bebis växer för fort och även här är det mystiskt, vad kommer hände när bebisen är född?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: