Slår ihop dessa avsnitt med.

Mary flippade till sist ut på Lola då. Jag tyckte det var bra. Hon behövde bli förbannad och det har varit så märkligt vilket lugn Mary haft över hela Lola och Francis grejen. Mary blev bebisens gudmor och samtidigt fick hon missfall. Jag förstod att det skulle hände eftersom Mary aldrig fick barn i verkliga livet och serien är baserad på sanna berättelser. Hon var dock förkrossad och det var hemskt att se.

Francis har besök av sin pappa och det är lite spännande, vad gör han tillbaka igen? Från de döda?

Jag gillar den här serien. Alltid kul med vackra klänningar också eller hur?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: