Räknar timmarna, klockan 13.40 är det ett inbokat tandläkarbesök för mig och jag är skiträdd. Jag får ångest varje gång jag ska till tandläkaren, inte för själva stället utan för rädslan att något är “fel”. Eftersom jag aldrig haft ett hål har jag lyckats göra upp en rejäl grej runt att ha ett hål, något som skapat ångest och rädsla inom mig. Jag är skiträdd, vid varje tandläkarbesök känner jag samma fasa och skräck. Tänk om?! Tänk om jag har hål denna gång, trots att jag då går igenom. Jag småäter inte, jag äter bara godis ibland, dricker läsk väldigt sällan och försöker att inte köpa mat eller liknade med tillsatt socker. Ändå, ja ÄNDÅ har jag rejäl ångest. Jag bara önskar just nu att allt ska se bra ut, att jag kan gå därifrån med en känsla av att pusta ut och sedan slippa ångest på ett tag. Det här är förfärligt!

002

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: