Vilken lättnad, tänderna var fina, hela och hålfria! Jag som mått dåligt så länge och så såg allt bra ut! Gud blir tokig på mig själv, jag gör upp världens grej över tandläkarbesöken för att sedan andas ut när allt är fint. Jag har nu aldrig haft ett hål under mina trettio år i livet, det är ganska fantastiskt egentligen!

IMG_2381.JPG

Jag går hos en privattandläkare här i stan. 
Stenhamre, så himla fin byggnad alldeles bredvid restaurang Banken.

Jag är spänd i käkarna, vilket jag hörde av mig om i somras så jag ska skaffa mig en bettskena. Gör det dock efter jul tänkte jag när man köpt julklappar och sånt. Tror det kommer kännas bättre så, nu kan jag bara lägga undan lite varje månad fram tills dess och sedan har man en bettskena. Det blir helt okej.

Wohoo! Är glad, det känns faktiskt helt toppen detta!

IMG_2377.JPG

Lite bild från min väntan på bussen.

 


2 kommentarer

  1. Vad skönt! Blir ju lätt dyrt om man ska laga och ha sig. Fantastiskt att aldrig haft ett hål! Jag har inte haft nåt sen jag fyllde 20 ungefär, men jag tappar fyllningar ibland..*suck*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: