Jag tror jag är den enda som gillar psykobruden som Daniel kommit i kontakt med. Jag gillade skarpt att de låg med varandra. Det kanske beror på att jag inte är så vidare intresserad av Morgot heller. Jag upplever henne som dryg och tråkig.

Sen tycker jag Charlotte är en dryg snorunge som borde växa upp och inse att hon inte är ett offer. Jag tycker hon i hela serien bara visat en bortskämd sida och det skulle vara spännande om hennes roll förändrades någon gång.

Annars är det spännande med Emily och hennes pappa. När kommer David Clark förstå att Emily egentligen är hand Amanda? Dessutom borde han väl ändå se likheterna? Blir lite förvånad men det ska bli spännande att följa den här säsongen. Även om den kanske inte ligger på prio ett sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: