Spoiler – Once upon a time 4×05.

Spännande avsnitt, jag gillar att Will är en del av serien nu. Han var egentligen den enda i Once upon a time in Wonderland som var spännande att titta på, och ja även Anastasias historia var helt okej. Men Will står mig nog närmare. Han är en riktig luring och det är spännande!

Snow/Mary, lämnade sonen en stund med Bell för en kväll med David. Hon blev lurad av Will, men det var egentligen bara gulligt.

Hook fick man se lite av i det här avsnittet, men han och Emma är ju bara för söta ihop. Där på slutet var jag jättenöjd! Men jag undrar över tjejen där som Emma träffade med stjärnan. Det känns som att hon bör ha en koppling till Storybbrooke.

Bra avsnitt, ett riktigt mystittande.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: