Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Tv-serier, film & musik

Spoiler – The Walking dead 5×03

Det känns som att flera serien börjar ta igen sig efter något slags down på ett tag. Nu är denna serie på väg uppåt igen, och har för mig samma kvalitet som första säsongen hade. Jag riktigt njöt när kannibalerna insåg att de ätit kött från Bob som hade blivit biten. Så underbart, de förtjänade dem.

Sen var det spännande i kyrkan också, mot slutet där. Jag tycker Rick och hans gäng gjorde helt rätt som dödade kannibalerna rakt av mitt i kyrkan. Pastorn är lite weird tycker jag?

Annars var slutet spännande Daryl kom tillbaka och han sa kusten är klar innan avsnittet var slut. Man fick se en glimt av nästa avsnitt som verkar ska handla helt om Beth. Det här ska bli riktigt spännande, The Walking dead är på väg tillbaka och det gillas!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.