Dark Mode Off / On
Reklam

Fototapet

Vad tycker ni om fototapeter? Jag tycker det är urläckert! Tapetstore.se har massor med läckra tapeter och jag drömmer mig bort till ett kök med fototapet. Om jag någonsin får chansen att flytta till villa så kommer köket ha fototapet så mycket är klart. Just nu känns det ju som en dröm som kommer ta lång tid att uppfylla men det hade varit så roligt. Jag trivs i lägenheten jag bor i, så det är inte det som är problemet utan det är nog mer min dröm om en trädgård som jag känner är ett litet, litet problem. Min dröm är att få inreda ett fint kök, och då ha en fototapet på den, gärna ett kök med en fototapet som ser ut som en kakelvägg. Sånt ser så inbjudande och fint ut tycker jag. Här i hemmet ska nu hallen förändras och det ser jag framemot, jag tror det varit riktigt snyggt att ha följande tapet i min hall,  Det hade sett ganska häftigt ut med en stad mitt i hallen. Tänk att kliva in i ett hem som inbjuder i en gång mitt i stan? Jag ser det framför mig en trevlig känsla som inbjuder till att här hör alla hemma känsla. Det finns så mycket fint ibland är det jättebra att drömma eller hur?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: