Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Jag behöver nya mössor.

I det här höstvädret blir man lätt förvirrad, ena dagen är det iskallt och i den andra är det varmt. Jag letar efter en ny mössa och hamnade på Manky. Det finns verkligen fina saker, jag skulle behöva en som håller värmen men samtidigt är snygg. Då hittade jag denna av märket Seeberger den ser så gullig ut och som taget från 20-talet. Hur fin som helst, det får bli en sån tror jag. För mössor ska ju inte bara vara funktionella de ska ju även vara söta, visa din personlighet och få dig att känna sig bekväm.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa