Inlägget är ett samarbete.

Något jag märket för varje år som går är att jag handlar mer och mer på nätet. Är det något jag är ute efter är det inte stan jag går till först för att leta efter produkten, utan jag googlar och kommer till sidor som verkar intressanta och väljer den som första handsval. Detta innebär då att jag tittar efter det mesta på nätet. Har ni någonsin handlat möbler online? Jag har beställt möbler vid tillfällen online, min upplevelse är att man kan få möblerna till bättre priser om man väljer dem genom nätet framför butikspriser. Det beror förmodligen på att i butiker så lär affärerna stå för diverse olika butikspriser och hyror. Jag tror därmed att nätet säkert i många fall är mer lönsamt för företagen som slipper betal en massa extra kostnader. Just nu letar jag efter saker att inreda sonens myshörna i, den tar mer och mer form och det är jättekul. Eftersom tanken är att kompisar även ska kunna sova där tror jag att en sänggavel kan vara ett bra sätt att skydda väggen på. Jag hittade även några bäddmadrasser till bra pris som jag tänkte kunde fungera att ha som underlag i myshörnan. Man blir ju glad av bra priser så jag ska fortsätta att kika här, snart är sonens myshörna färdig.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa