Rockstad 2015.

Biljetterna bokade och det känns grymt härligt! Nu vet jag vad jag ska pyssla med i augusti. Alltid lika roligt, eftersom det blivit lite av en tradition att gå känns Rockstad som en självklar avslutning på sommaren för mig. Helt underbart! 2015, kommer bjuda på musik!

Bilder från Rockstad 2014.

002

Bandet.

014

Årliga kräftskivan.

038

Musiken.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: