Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Reklam

Den perfekta klänningen.

Inlägget är ett samarbete.

Jag tror vi alla känner igen det där, man letar sig galen efter den perfekta klänningen. Den behövs ju också till olika tillfällen, det finns massor av olika klänningar att välja mellan och lika många tillfällen att välja klänning till. Jag älskar att bära klänning när jag ska göra något speciellt, där bland fira jul och nyår. Vid sådana tillfällen får man alltid samma panik vid den här tiden på året, vad ska jag ha för klänning? Ska den vara lång eller kort i år? Svart eller röd? Ska man piffa upp med glitter för den där lilla extra looken och ska man våga göra sin outfit lite mer speciellt för att visa vem man är? Jag gillar klänningar som har bra prisklasser som uppmuntrar mig att känna att jag kan handla, visst är det roligt med lite mer dyra plagg ibland men samtidigt är det så skönt att köpa plagg som man känner att dessa har jag råd med, utan att få dåligt samvete över köpet. Jag har en kärlek till maxiklänningar, kanske beror det på att jag är lång och maxiklänningar passar mig kropp otroligt bra. Jag känner liksom att de håller längden perfekt och jag kan bära klänningen utan att den förstörs. Dessutom har jag upptäckt att maxiklänningar håller in på rätt ställen något jag älskar. Men det är även fint med lite kortare och figursydda varianter av klänningar som gör att midjan framhävs och man såledses får finare hållning. Till en snygg klänning passar det även bra med en tillhörande väska och helt plötsligt blir man trygg i sig själv och kan med lätthet glida in i ett rum och känna här är jag.
Jag gillar kläder, mode och smink. Ibland slår det mig att det är ganska konstigt att jag inte valde en linje på gymnasiet som var mer åt sådant håll. Jag får ganska ofta komplimanger för min sminkning och håruppsättningar. Trots det är jag självlärd och ser mig knappast som något proffs. Lika är det med kläder, jag kan testa det mesta och få reaktionen OJ just de där plaggen passade dig. Kanske är det så att när jag trivs i något så strålar plagget och annat utåt? Jag tror nämligen att om vi är hittar plagg som framhäver något hos oss kommer det genomsyra och folk känner tänka att wow det där passade du i. Jag tror valet av klänningar ska komma från hjärtat, de gör klänningen extra snygg, när den som bär den trivs i den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa