Inlägget är ett samarbete.

Seriöst, hur många av oss tycker det är roligt att städa? Jag vet att vissa hävdar att de älskar att städa men, jag undrar mer om de menar att det älskar ett städat hem än själva städandet. Är det något jag känner sedan jag började jobba är det att städningen är det minst roliga att göra när man kommer hem. Det är som att man bara ser den där dammsugaren som en fiende som man bara måste plocka fram för att ge sig på hemmet. Såna gånger har jag funderat på att anlita något företag som arbetar med hemstädning. Här i Dalarna är det lite tabu att anlita hemstädning. Det är inte lika öppet som i Stockholm där det finns företag för saken. Jag drömmer dock om att kunna anställa någon som städar här hemma, tvättar fönstren och dammar. Byter gardiner och gör allt det där tråkiga görat som man måste fast man har så lite lust till det. Det verkar så himla härligt med såna där tjänster som erbjuder städning åt än, att bara komma hem och känna att det enda jag behöver göra idag är att laga mat och mysa resten av kvällen. Istället för att känna, idag måste jag hem och städa. Jag vill ha städhjälp!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: