Hemma hos mig Tunisien.
Hemma hos mig

Tunisien.

IMG_2809.JPG

Idag tittade jag på denna fina skål jag köpte i Tunisien 2000 när jag gick i nian och var där på klassresa. En ynka vecka innan jag slutade grundskolan, så liten så naiv och alldeles för mycket livserfarenhet. Men det var en upplevelse jag aldrig kommer glömma. Som solen i denna skål är livet, gult och blått med svarta små streck som inte får ta över bilden av livet.

skanna0127

Skolfotobild några månader senare. 16 år, svart smink och blonderad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: