Helt spontant drog Björn med oss till Valbo för julklappsinhandel. Vi köpte nu ihop det vi skulle ha, och min bror har fått en perfekt present han kommer bli jättenöjd tror jag. Det kändes som den passade hans personlighet ganska bra. Vi åt Thaimat och kikade runt och hade det jättekul ihop. Helt perfekt, tog även en vända in på Coop, eftersom Coop inte finns i Falun är jag ganska kvick på att springa in på Coop när jag får chansen. Där köpte jag en jättefin julkula som lyser som man kan ha stående någonstans i hemmet, kostade 69:- så kunde inte motstå den. Den hamnade först på en hylla där jag fotade den för att sedan bestämma mig för att den nog passade bättre i fönstret. Är så himla nöjd! Ni får se den på bild alldeles strax, sen blir det sängen för mig.

003


6 kommentarer

  1. Julhandel är mysigt. Man ska ha mycket tid på sig så man slipper stressa.
    Mycket fin kula. Ser lite magisk ut.

    Ha en fin fortsatt vecka nu.
    Kramiz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: