Tidningen mama hade ett prenumerationserbjudande jag nappade på i höstas. Tyvärr var premien slut under ett långt tag, men igår kunde jag äntligen hämta den. Premierna var två fina handdukar från Hamptons och ett ljus från Candle & Co med doften Ocean Breeze. Handdukarna har jag just nu i tvätten och ljuset stor bredvid min säng. Det luktade så gott att jag gärna vaknar till den doften på morgonen. Alltid roligt med premier tycker jag!

IMG_3279.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: