Högtider & födelsedagar Trettioettårsdagen!
Högtider & födelsedagar

Trettioettårsdagen!

Wohoo! En dag där eleverna sa grattis direkt jag kom till jobbet, kollegor som grattat och massor med grattis på Facebook och sms. Nog blir man glad, jag vet att många tycker det är fejkad vänskap men på något vis är det väl ändå ganska fint att folk man inte umgås med ändå behagar att skriva och gratta! Jag tycker det är helgulligt och blir jätteglad, även när folk grattar i verkliga livet.

Jag började min födelsedag med att kliva ur sängen och duscha, fixa håret och sminka mig. Tog ett foto för att föreviga mitt trettioett.

012Bar en rosa tröja och kjol dagen till ära.

Tog bussen mot Borlänge och jobb, hade en jättefin dag och begav mig mot matematiklyft. På vägen hem satt jag och peppade inför kvällen. Vi skulle ut och äta, det blev Olearys här i stan.

Men först gick vi ner till lasarettet då Björns farfar ligget där. William och Björn gick lite före, så när jag var på väg ner mot lasarettet såg jag denna fantastisk fina himmel och kände våren skrika i mig, och hur jag bara älskar denna årstid som lyfter i bröstet.

IMG_3352.JPG

Den som påstår att himlen inte är vacker i februari ljuger!

IMG_3353.JPG

Gillar att de alltid bjudet på popcorn där! Blir sådan myspysstämning.

IMG_3355.JPG

Jag drack Pepsi, för att jag fyller år. Normalt dricker jag inte
läsk men gjorde det idag.

IMG_3354.JPG

Jag på Olearys.

IMG_3364.JPG

Förrätten vi tre delade på. Den var sjuktgod, Qusiladas.

IMG_3365.JPG Jag tog en Pulled pork och orkade halva, sedan var jag proppmätt. Men gott var det!

019

Väl hemma fick jag paket, från William. <3

021

Öppnande.

026

Vackra smycken! Så fina!

028

Hur sött!

030

Så fint! Tusen tack William!

Jag är så nöjd med min födelsedag! Jag älskar att få uppleva saker! Livet är fantastiskt!

4 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: