Sjukdomar Magsjukor och annat skit.
Sjukdomar

Magsjukor och annat skit.Med inställning på jobb förrgår kväll kändes det skönt att gå till jobbet. Enda tills jag vaknade med extremt magknip, ni vet man hinner precis fundera vad var detta tills man måste rusa! Sen var den natten och dagen förstörd… Kändes lagom kul att inse att jag kanske haft magsjuka eller liknade i en vecka utan att förstå saken. Jag har ju varit yr och haft lågt tryck, har spytt på grund av yrsel. Detta måste ju varit ett led i den saken. Jag fick plåga mig igenom gårdagen och vaknade nyss väldigt utvilad. Inget magknip och utan illamående! Nu hoppas jag min helt blir lika bra så jag nästa vecka kommer till jobbet med ett glatt leende och utan sjukor på väldigt länge! Jag får ångest av att vara hemma! Allt man vet finns på jobbet som ska göras, och så ligger man själv nerbäddad på soffan och lider. Nog om det!

William ligger bredvid mig och sover, jag funderar på att kliva upp och ta mig en dusch redan nu. 

Hur ser er lördag ut?

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: