Hallonbladste mot mensvärk.

Jag köpte denna för att jag läst att hallonbladste kunde hjälpa mot mensvärk, eftersom jag lider av extrema mensmärtor hade jag inga högre förväntningar. Men i helgen testade jag då detta, eftersom min kropp tror den har en infektion vid mens spyr jag, ligger i fosterställning och gråter. Jag har tagit citodon för att ens ta mig upp, och får djupandas. Men jag ville prova, den hjälpte. Jag ska inte säga att jag inte hade mensvärk för det har jag haft, men den var hanterbar. Dessutom upplever jag att jag blödde mindre, jag är inte storblödare men detta minskade ännu mer. Jag rekommenderar denna för er med mycket mens och mensvärk. Tror att ni som inte har så extrem smärta som mig kommer kunna slippa diverse  piller. Finns att köpa på hälsokost!
När jag ändå tar upp ämnet, vill jag ännu en gång rekommendera menskopp. Jag har haft min sedan 2005, kommer aldrig mer använda tamponger och bindor. Det finns inget bra med att använda sånt som både förstör vår natur och torkar ut våra slemhinnor. When you go cup, you will never stop, dessutom är det billigt! Tänk alla pengar jag sparar per år! Finns att köpa på bland annat jordklok, men googla om du vill hitta på andra ställen.

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

2 svar på “Hallonbladste mot mensvärk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: