Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Torsdag.

Just nu är jag inne i en trötthetsperiod jag inte riktigt kan förhålla mig till, jag somnar direkt när jag kommer hem från jobbet. Sen sover jag en stund och har svårt att vakna upp, vårtrötthet kanske? Hur som helst, den här dagen har bestått av att jobba och efter jobbet åkte jag hem för att bara ta det lugnt en stund. Vi åt middag och sedan åkte jag ner på stan och postade ett paket, samt hämtade hem två stycken. Tänkte visa det ena imorgon för just nu är jag bara så så trött.

Imorgon är det fredag och min korta dag, då ska jag ta det lugnt och när jag kommer hem tänkte jag städa.

Såg nyss säsongsavsnittet av The 100, hur ska jag kunna vänta tills en ny säsong? Jag älskar denna serie! Sen slutet, helt galet bra. Jag tycker Clark gjorde helt rätt, även om hon förmodligen kommer ångra saken, eller hon gjorde det ju redan. Sedan tänker jag på Jaha och slutet, varför han behövdes. Mycket spännande! Längtar efter en ny säsong redan!

IMG_3368.JPG

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.