Inlägget är ett samarbete.

Det här med telefoni och abonnemang är ju alltid lika spännande, vad ska jag välja? Vilket är bäst, vad kan jag betala minst men ändå ha ett bra abonnemang som passar mig? Uno Telefoni riktar sig till små och stora företag, och deras mål är att bli den största mobiloperatören i Sverige. De verkar dessutom som de går uppåt och sånt är ju spännande, helt klart vill man ju ha ett bra abonnemang och jag tänker då att telefoni som satsar på att ha bra service för sina kunder är ett företag man väljer framför något annat. Jag tror fler med mig varit i den sitsen att man haft ett dåligt företag som man aldrig får tag på och då känner man sig både ledsen och besviken. När operatörer krånglar vill man ju ogärna vara kvar där, och ännu mindre ge dem tillgång till allt de man ringer för. Uno telefoni verkar värna om sina kunder och det gillar jag skarpt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: