Hej min dag.

Dagen började med att jobba lite, sedan tittade jag på The Walking dead, Revenge och Once upon a time. Tog sedan bussen mot Borlänge och jobb, tänkte gå till stadshuset först men insåg att jag inte riktigt visste vart stadshuset låg så jag tog bussen istället. Nästa gång kan jag gå istället, är ju skönt att promenera men jag är lite feg ibland! Är rädd för att gå vilse, det där med lokalsinne är inte riktigt min grej.

Efter stadshuset gick jag mot Björns jobb, William hade sin första praktik någonsin idag och var med på Björns jobb. Där har William designat ett svärd med inspiration från Minecraft. Jättesnyggt verkligen, han fick då alltså göra upp designen och sedan fixade maskinen till just Williams plåt. Han var helnöjd och har haft en givande dag. Det kändes lite konstigt för mig att han gick ut på praktik, så stort liksom! Jag vet ju att han blir äldre och det är fantastiskt att få följa med någon genom livet så här, men man får sig en chock också! Tiden går så himlans fort, först ligger det nyfödda vid ens bröst och sedan tar de studenten!

Vi åkte i alla fall till Burger King och åt middag där idag. Jag älskar Burger King, tycker dem har godaste hamburgarna av alla!

Sen blev det en sväng till Kniva, där passade William på att vara ute med sin tremänning en stund och visade även upp sitt svärd för sin farmor. Trots att klockan närmar sig sex på kvällen så är det fortfarande ljust ute. Visst är det underbart?

När vi kom hem matade jag fiskar och grodor, och nu strax ska jag sova. William sover redan, hoppas ni haft en lika bra dag som oss!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: