En perfekt uteplats.

Inlägget är ett samarbete.

Ibland så där vissa dagar, som nu under våren längtar man sig ut. Man vill kanske ha en stor trädgård att pyssla i och en stor balkong där man bara kan sätta sig ute och njuta i solen. Jag har en liten balkong och en liten dörr till min balkong, men brukar drömma mig bort så här på den ljusa tiden på året och då tänker jag mig en stor veranda med skjutdörrar i glas som man öppnar upp för att enkelt kliva ut på sina altan och njuta av känslan av vår. Jag tänker på sommaren när skjutdörrarna är stängda och man sakta kliver upp på morgonen, slänger på sig morgonrocken och tar med en kopp kaffe. Slår sig ner i sina balkongmöbler och plockar fram morgontidningen. Läser lite i tystheten och lite längre bort där i min dröm, hör jag vattnet från stranden som ligger så nära mitt hus. Jag drömmer om ett hus där grannarna bor en bit bort och där naturen står mig närmast, där jag hör tuppen gala och hönorna kackla där de vandrar runt fritt på gården. Jag ser daggen i gräsmattan och hör hur William kliver upp för att ta sig ett bad i sjön, jag tittar tillbaka på min veranda och mina skjutdörrar i glas och tänker att här är min dröm, här vill jag en dag bo. Men tills dess finns min dröm där inne i huvudet och längtar efter att en dag slå in.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: