Värme.

Inlägget är ett samarbete.

Jag tror alla av oss tycker det är grymt obehagligt att frysa, och att frysa inomhus är nästan ibland värre än utomhus. För nog är det så att när man kommer in på vinterhalvåret vill man ha det varmt och skönt. Bor man då i ett hem med gamla tråkiga element som jag gör så blir man ganska ofta upprörd, mina element är inte direkt det bästa när det gäller kvalitet. Dels är det ju inte speciellt vackra och dels värmer dem inte upp som man önskat. Kollar man på nätet kan man finna Cleverheating som har många smarta och snygga tips mot de traditionella vita elementen. Jag drömde mig genast bort, vad kul och fint det varit att få något nytt och fräscht till hemmet istället för de tråkiga elementen som finns här, för nog är det så att element är tråkiga att titta på och något man hellre velat flöt in i hemmet. Jag blev riktigt inspirerad och är jättesugen på att förändra här hemma. Har ni element hemma? Eller har ni gjort om dem?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Värme.

 • 19 mars, 2015 at 17:47
  Permalink

  Jag är den som fryser jämnt, sällan jag känner mig varm 🙁

  Reply
  • 20 mars, 2015 at 16:48
   Permalink

   Nett – Lika här, jag älskar värme och kyla är ju mindre kul!

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: