Torsdag.

Dagen gick väldigt fort måste jag säga, fint väder enda tills jag skulle åka hem då blev himlen mörk och ryktet säger att det blir minusgrader och snö imorgon. Känns aningen bittert, William är fortfarande sjuk. Feber och förkylning och jag som trodde igår kväll att det var på väg bort. Vilken tabbe!

Annars är det lugnt här hemma, jag måste städa i helgen och annars tror jag att det blir lugnt. Eller tror, det blir lugnt William är friskna på sig så är det ju bara.

Jag ska försöka blogga lite i helgen tänkte jag, känns inte som jag lägger ner så mycket tid på detta just nu. Det kan bero på att jag känner att jag har brist på motivation. Det händer liksom inget spännande i mitt liv.

001

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: