Onsdag.

William blev sjuk igår så idag har jag vabbat, jag och William har tittat på film och det blev Draktränaren 2, jag har även postat ett paket då jag sålde ett lolaplagg igår.

Det är egentligen inte något spännande jag har att berätta om mer än att jag blev jätteglad när jag insåg att jag inte behöver betala tillbaka på skatten! Alltid samma lyckobesked, är nämligen livrädd för att en dag behöva betala tillbaka.

Imorgon blir det jobb för mig i alla fall, det känns bra!

060

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Onsdag.

 • 18 mars, 2015 at 20:46
  Permalink

  Var draktränaren 2 bra? :p tycker väldigt mycket om första filmen och har tänkt att jag måste se uppföljaren. 🙂
  /Sara

  Reply
  • 20 mars, 2015 at 16:50
   Permalink

   geminaarts – Det tycker jag! Helt klart sevärd 🙂 . Mysig som ettan tyckte jag :).

   Reply
 • 19 mars, 2015 at 07:57
  Permalink

  Grattis till ett positivt skattebesked! 😀 Och hoppas W piggnar på sig snabbt 🙂

  Reply
 • 19 mars, 2015 at 18:06
  Permalink

  Hoppas att han kryar på sig, det är mycket sjukdom i rörelse just nu!

  Reply
  • 20 mars, 2015 at 16:48
   Permalink

   Nett – Ja fy, nu är det sjukdomar i massor. Jag hoppas han ska friskna på sig inte så kul för honom just nu.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: