Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Onsdag.

William blev sjuk igår så idag har jag vabbat, jag och William har tittat på film och det blev Draktränaren 2, jag har även postat ett paket då jag sålde ett lolaplagg igår.

Det är egentligen inte något spännande jag har att berätta om mer än att jag blev jätteglad när jag insåg att jag inte behöver betala tillbaka på skatten! Alltid samma lyckobesked, är nämligen livrädd för att en dag behöva betala tillbaka.

Imorgon blir det jobb för mig i alla fall, det känns bra!

060

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: