010Friheten, naturen och känslan av liv.

Vi tog alltså en liten resa uppåt norra Dalarna för att kolla på Trängsletdammen. Det är otroligt vacker miljö uppåt i landet så vi passade på att kolla på allt fint, och vilket väder sen! Helt perfekt för att vara ute i solen. Vi åt lunch i Älvdalen och begav oss sedan vidare till Trängslet, där var det även snö kanske skall tilläggas något som mer eller mindre börjat försvinna här i Falun.

När vi kom till Trängsletdammen så såg vi även vargspillning. William sa efter ett tag hur jag kunde ha koll på så mycket om naturen, egentligen är det ganska intressant att jag har koll. Men har jag läst eller hört en sak en gång så sitter det kvar, om saken intresserar mig kanske bör tilläggas, är det något jag är totalt ointresserad av så lägger jag det sällan på minnet. Ibland kan jag till och med fundera på hur jag kan ha sån råkoll på vissa saker, medan andra saker inte alls tycks stanna kvar i hjärnan på mig. Björn sa även när vi åkte uppåt idag att; du som har sånt minne borde väl veta om du besökt Trängsletdammen förut. Men där kunde jag inte svara eftersom jag faktiskt inte kom ihåg, jag har nog heller aldrig varit där innan.

Hur som helst var naturen otroligt vacker, och jag tog foton och lät även Björn och William ta några. Efter vi besökt de fina området åkte vi mot Orsa, där vi besökte min mormor som en överraskning och hon blev jätteglad och förvånad.

Nu är vi i alla fall hemma igen, har ätit middag och jag ska strax vika tvätten. Bjuder även på foton från idag!

 

001

 Så vackert!

006

 William och friheten.

016

 Jag och William.

019

Glad kille.

023

 Natur.

035

 Vatten.

033

 Så fint!

036

 Lugn.


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: