Dark Mode Off / On
Städa

I sista timmen av ett dygn.

Denna onsdag gick förbi i en väldans snabbhet. Började dagen med en sovmorgon, sen blev det att slänga sopor och tvätta. Tog bussen ner på stan och hämtade ett paket. Kom hem och fick ett annat. Hunnit med ett avsnitt av Heroes och drack te med William.

Somnade en stund på soffan och så ringde Lisa och småpratade. Drog till maxi och handlade inför middagen som idag blev falafel. Så sjuktgott! Har ju som mål att äta vegetariskt någon dag i veckan. Efter Maxi så mötte jag och William upp Björn på hans innebandyträning. William blev upprörd när jag stannade i korridoren utanför i väntan på Björn som var i omklädningsrummet, han trodde att jag skulle gå till herrarnas och kolla in?! Ungar! Som att man är intresserad av att titta på stinkande karlar? Jaja! Han är ju i den åldern, allt är pinsamt och känsligt just nu. Björn kom ut och vi åkte och hämtade en provdocka mamma hade köpt. Sen hem för middag.

Efter maten såg jag och Björn på New Girl sesång tre, och så var det kväll då. Jag ska testa att locka håret över natten!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: