Björn smsade och undrade i vi ville följa med till Borlänge och vi var så klart på. Så iväg till Borlänge och kikade på runt på Elgiganten, Biltema och Kupolen. Åkte sen till Coco-thai på lunchbuffé. Jättegott var det, sen kikade vi lite på stan på Borlänge och åkte sedan hem igen. Kul att göra något, ikväll ska Björn på trettioårskalas hos en kompis så jag ska låna bilen på kvällen. Annars blir det nog lugnt, tänkte be William om att ta en promenad senare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: