Inlägget är ett samarbete.

Något som jag tycker är otroligt fint är uterum, i mammas och hennes mans sommarstuga finns det som ett uterum som vetter ut mot sjön. Jag älskar verkligen att befinna mig där när vi åkt upp dit och jag skulle absolut kunna tänka mig att ha ett sånt rum i ett hus i framtiden. Jag drömmer ofta om att ha en villa och då med ett uterum och sedan en stor uteplats på andra sidan huset. Detta för att få möjlighet att välja vilken av sidorna som jag vill befinna mig på just nu, och för att i ett uterum kan man behålla sommaren lite längre. Jag småtittar ofta på olika hemsidor för inspiration och drömmar. Idag hamnade jag på sidan Bygghemma som har helt jättebra priser och med ett utbud som gör att du kan beställa allt för ditt uterum på en gång utan krångel. Sidan är enkelt uppbyggd och för mig som längtar efter hus kliar det i fingrarna. Jag vill göra något, bo större och ha tillgång till friheten. Jag drömmer om att testa att bygga själv, och ordna saker från grunden. Bara tanken på att göra ett fint uterum, och få hemmet som jag vill ha det. Just detta erbjuder då bygghemma och på ett enkelt sätt dessutom, åh vad jag vill ha en egen gård.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa