Dark Mode Off / On
Kläder

House of lola – Eastern pants!

 Jag är smått besatt av mina eastern som jag köpte i våras och har väntat som en galning på att fler ska komma ut på house of Lolas hemsida nu under kalendertiden och äntligen!!! Sidan är just nu överbelastad, folk blir som galna när eastern kommer ut, de är så sköna så är därför! Jag hann få ett par och beställde även i samma veva åt min vän! Wohoo!!!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: