055

Nu har jag fixat mig för att bege mig ut för att vara chaufför åt Björn. Det kommer säkert bli jättebra. Hade inte tänkt ha klänning från början men så blev det klänning ändå. Så kan det vara, nu sitter jag och väntar på Björn. Jag börjar bli hungrig också, tycker alltid att man blir hungrig på kvällen när man ska ut och köra vet inte om det är något psykiskt för att man vet att man lär vara vaken.

078

Lyssnar på Nashville gör jag också, det måste vara världens bästa musik.

139

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa