Dark Mode Off / On
Bilar Evenemang & fester

En kväll som chaufför.

055

Nu har jag fixat mig för att bege mig ut för att vara chaufför åt Björn. Det kommer säkert bli jättebra. Hade inte tänkt ha klänning från början men så blev det klänning ändå. Så kan det vara, nu sitter jag och väntar på Björn. Jag börjar bli hungrig också, tycker alltid att man blir hungrig på kvällen när man ska ut och köra vet inte om det är något psykiskt för att man vet att man lär vara vaken.

078

Lyssnar på Nashville gör jag också, det måste vara världens bästa musik.

139

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: