Igår var det alltså midsommarafton. Vi befann oss i Kniva och åkte och såg majstångsresningen i Vika. Det var jättetrevligt, trots kyla och massor med regn. Förstår inte varför det alltid ska envisas med att vara regn hela tiden men vädret kan man ju inte styra över.

Hur som helst, vi började firandet med att äta lite kallrätt i form av sill, ägg och annat gott. Det var jättetrevligt och vi som var i Kniva var; Björn, Jag, William, Björns syster, Björns mamma och hennes karl samt Björns pappa. 002 Högsta vinsten!

Efter vi ätit åkte vi vidare till Vika, där Williams fick högsta vinsten i chokladhjulen och en nalle på barnlotteriet. Björns syster och Björns pappa fick en varsin hästkorv i varulottslotteriet och jag vann ingenting. Fast det sörjer jag inte över, William tog även och var med i fiskedammen och fick godis.

005

Kollar påsen efter fiskedammen.

Sedan kom musikanterna och så var det dags för att majsstången skulle resas, det var inte enkelt att få foto på den eftersom det började ösregna mitt i, så den fotade jag med Iphonen medan jag fotade resten med min nya kamera.008

William och fiskedammsgodis.

013

 

William och vinst.

019

 

Sommarkänsla!

020

 

Så fint!

027

IMG_4390.JPG

Sedan åkte vi tillbaka till Kniva, där bjöds det på grillat och hemmagjord potatissallad. Efteråt bjöd Björns syster på en jättegod chokladkaka med Phialelphiaost.

031

Häftig Lupin i Kniva, som har olika färg på sidorna!

047

 

Naturens under.

033

Så vackert!036

Gott med mat!

 

Vi åkte sedan hem till Björn där vi tittade på lite tv, jag somnade på soffan och har sovit oroligt inatt. Drömt om massor jag måste fixa till jobbet i höst, saker jag inte ens kan göra något åt just nu som att greja i ordning i klassrummet. Jag antar att det är nu kroppen börjar förstå att den ska vara ledig ett tag, det ska bli spännande att se hur den börjar varva ner, jag har nämligen fått ont i axlar, och ländrygg och nacke och det sprider sig verkligen till olika punkter just nu.

Ikväll ska jag vara chaufför Jag har storstädat här hemma i över två timmar och alldeles strax ska jag duscha och fixa mig tänkte jag.

Glad Midsommar på er!

044

Lite av sommaren.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: