Uppskatta någon.

Inlägget är ett samarbete.

Något jag är dålig på även om jag gärna skulle vilja bli bättre på saken är att visa uppskattning. Jag vet ju själv hur glad jag blir av en blomma, eller om någon tar med sig en flaska vin. Jag brukar försöka att ta med något, men ibland glömmer man. Kanske även glömskan beror på att jag tycker att det är så himlans svårt att hitta den perfekta gåvan till någon. Jag önskar verkligen jag hade fantasin att komma på roliga och fina gåvor. Det finns en sida som heter http://www.visauppskattning.se/ som hjälper till med sådant. På sidan finns det massor med trevliga gåvor man kan beställa och sedan få hemlevererat åt personen man beställt åt. Det finns choklad, redskap för hemmet, korgar med delikatesser och diverse roliga presenter för högtider. Den här sidan passade mig verkligen perfekt och jag vet nu vart jag ska spana i framtiden. Jag älskar verkligen nätet och hur lätt det är att hitta på spännande produkter och företag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: