Dark Mode Off / On
Fika & måltider

En lunchfrukost i solen.

001

 

Klockan elva blev det lunchfrukost idag igen. Men idag sken den vackra solen så vi drog ut på balkongen jag och William. Jag dukade upp med ostfrallor, melon, apelsinjuice och lantyoghurt och sen satt vi här ute och lyssnade på fågelsång och diskuterade livet. William recenserade en bok och jag lyssnade. Jag måste köpa balkongblommor också. Får lite panik av förra årets blommor som sitter och ser döda ut på balkongen. Värmen har ju kommit nu, så det är dags. Jag ska fråga Björn om vi inte kan åka till Rottneby handelsträdgård i eftermiddag och köpa lite fina blommor.

Jag har planerat att bege mig ut i solen alldeles strax, William som helst av allt vill sitta på datorn kommer förmodligen ogilla den saken. Men jag ska försöka locka med lite glass, dessutom behöver jag handla middag så ut ska vi.

003

Related Tags:

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: