Shopping på Forsnäsgården & Visthusboden.

Igår var vi till Skäve och vi tog en promenad till Forsnäsgården, jag köpte dessa fina glas där! Perfekt för att dricka lite saft i med plats för sugrör. Kommer bli jättemysigt!

004

Jag älskar när man får shoppningpåsar i papper.
Det ser så enkelt och lyxigt ut mot allt plats, som jag försöker undvika.

005

Riktiga saftglas!

007Så fina!

Efter vi varit på Forsnäsgården gick vi till Visthusboden i Skäve, där passade jag på att handla lokalproducerat något jag tycker är väldans viktigt. Våra bönder behöver allt stöd de kan få, så vårt landskap inte växer igen. Många bönder lägger ner sina verksamheter och det i sin tur bidrar till att allt vi köper transporteras långa sträckor. Det känns inte det minsta bra i hjärtat på mig.

Hur som helst så köpte jag, lemonad och några spännande chipssorter. Även här fick jag en papperskasse och jag kände mig som jag var tillbaka i en annan tid. En bättre tid innan plasten tog över!

002

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Shopping på Forsnäsgården & Visthusboden.

 • 6 augusti, 2015 at 21:12
  Permalink

  Håller helt med, vi försöker också köpa så mycket som möjligt lokalproducerat och ekologiskt.

  Reply
  • 10 augusti, 2015 at 22:46
   Permalink

   Tycker det är viktigt, det känns som en skrämmande utveckling när folk slutar handla lokalt.

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: