Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Sea pony Splasher och Tvillingponnys Sniffles och Snookums.

001

Mamma var på loppis i fredags, och där hittade hon dessa sötnosar åt mig. Det ena är Sea pony Splasher och det två andra sötnosarna är Sniffles och Snookums.
Blev så himlansglad, hon hittade även barnvagnen som tillhör tvillingarna tyvärr är den trasig men jag tycker ändå att jag lagade till den helt okej. Som samlare av My little ponys blir jag alltid så extra glad när jag får tag på nya. Tusen tack mamma för att du letar och köpte dessa åt mig!

002

Sea pony Splasher.

003Twins ponys – Sniffles and Snookums

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: