006

Jag hade nästan bestämt mig för att skippa att handla Lola-plagg i höst eftersom inget tilltalade mig tills ett erbjudande och en helt underbart jacka dök upp. Det blev köp, jag fick två linnen för priset av ett och Lolas-linne är de bästa linnena jag någonsin haft så att få två till var toppen. Hur som helst är jag helnöjd med mina House of lola plagg. Jag fick även en premie i form av salladsbestick men då jag inte använder plast ska jag försöka sälja dem.

009

Jackan fram och bak.010

011

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: