Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

När det blommar i oktober.

Alltså Falun just nu, det är så vackert överallt. Det är nästan som att jag skulle kunna börja gråta för att det är så fint, alla färger och löv som slingrar sig ner på marken. Ganska varma och busiga vindar som skakar om träden, och jag hittade till och med blommor på Svärdsjögatan när jag gick ner mot Williams skola för att hämta med honom till stan. Jag slogs av hur vackert det är och hur jag riktigt känner livet i mig som Madicken säger.

001

Nog för att jag är en typisk sommarmänniska men hösten är bra vacker alltså, och det är nu som man bara vill ha mysplagg och filtar, fina ljus och massor med koftor för att mysa runt i hemma.

003

På stan idag handlade jag presentpapper och William hämtade ut en present från BR. Jag hämtade ut paket och strosade in på systemet för att handla åt Björn. William testade churros på matmarknaden på stan. Han var helnöjd, och det kan jag ju förstå.
Innehållen i paketen kommer alldeles strax.

004

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: