Dark Mode Off / On
Reklam

I väntan på sommar och sol.

Nu går det åt rätt håll brukar jag känna, trots några vintermånader till vet man att sommaren kommer. Om det blir som 2015 års sommar eller 2014 är svårt att svara på, men jag föredrar somrar likt den 2014 när solen lyser och det är varmt och härligt. Att sitta på balkongen och njuta, eller bege sig ner på stan och besöka en uteservering. Trots att jag älskar solen sätter jag mig helst i skuggan under ett parasoll. Jag gillar inte direkt sol men det får gärna vara varmt och soligt runt mig. Jag brukar tänka på saken när jag besöker uteserveringar, jag kollar bästa platsen med ett bra parasoll och beger mig ditåt. Arnee.se säljer parasoll till uteserveringar, och det var lite roligt att kolla där och för jag kände igen en del ifrån olika uteserveringar här i stan. Reklamparasoll med Sprite på eller Milano magnum som är stora och oftast täcker en hel lounge soffa. Jag föredrar de stora, jag föredrar också att sitta i soffor när jag är ute och fikar eller äter för det ger lite extra känsla av vardagligt sommarlyx. I somras öppnade man upp uteserveringar mot ån och det blev så himlans mysigt! Det tror jag höjde stan för uteliv under sommaren. Parasoller är viktigt för mig och det gör ett härligt intryck, jag längtar så efter sommaren när man kan befinna sig under ett igen med en kopp kaffe och någon god fika till. Fantastiskt ska det bli.

Sponsrat inlägg.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: