Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Vårt Nyår 2015.

img_0430

Tänkte lägga in lite bilder och text om vårt nyår. Kvällen spenderade vi hemma hos Björn tillsammans med, Björns syster och hennes kille, samt Björns pappa. Vi åt god mat, spelade spel och skrattade. Kvällen var jättemysig och jag skriver texten till bilderna så får ni information.
På kvällen bar jag min röda klänning ifrån Madlady, min Zornring och Zornhänge.

img_0436

Tog lite foton eftersom jag vill ville förgylla sista dagen med något.
Jag väntade här på att William skulle komma, då han varit i Skäve och hälsat på under dagen.

img_0440
När William kom tillbaka fick jag efter övertalning med honom på ett foto på oss två tillsammans. Det är inte helt enkelt numera, men ett foto kunde jag få ta. Sådan tur att detta kortet blev fint på oss två. Mor och son, 20 år emellan. Den ena 31 och den andra 11, i år 2016 fyller vi 32 och 12 år tiden går galet fort!

019

Björn bjöd på whiskey, det var inget för mig. Jag drack lite granna men sen fick Björn ta resten.

020

När gästerna kom hade dem med sig förrätten. Det var dessa goda knyten med olika röror i som var himlans goda. Bara förrätten hade man lätt kunnat bli mätt på!

022

Förrätten som Björn lagat. Det var potatiskaka tror jag det heter? Paprika fylld med bland annat fetaost, oxfilé och tomater. Dem andra fick även champinjoner men jag äter inte svamp, så det skippade jag.

025

Efter maten spelade vi spel Besserwisser, spelet var jätteroligt och mitt lag kom 2:a.
Till det drack jag lite öl. Nu låter det som vi hade en väldigt fest, men så var det ju såklart inte.

img_0443

Sen fikade vi och jag bjöd på regnbågstårtan jag visade i inlägget igår.

017

016

Sen slog klockan 00:00 och vi gick ut på Björns balkong och kollade på raketer som andra avfyrade runt oss. Det är så vackert så där stod vi en stund, och önskade varandra gott nytt år!
William försökte öppna sin champagne, så tog Björn över och lyckades även i år skjuta korken rakt upp i taket. Tredje året i rad och ingen med flit! Så roligt så, vi skrattade alla gott åt den saken.

035

Sen gick vi in, skålade i Williams champagne (alkoholfri för barn ifrån ICA).
Sedan var vi alla så trötta, gästerna åkte hem och vi somnade gott allihopa!

Nyårsafton var en jättefin tillställning
för oss alla!

GOTT NYTT ÅR!

Related Tags:

14 Comments

  1. Hej ser ut som du hade en jättemysig nyår, sen jag fick barn så föredrar jag lugna nyår. Maten såg jättegod ut och hoppas att tårtan smakade, skulle vilja prova att göra en sådan tårta..

    Jag dricker inte whiskey heller, har provat men de är inget för mig..sambon förstår inte att jag inte tycker om de när de är så gott =/ nej tack..

    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: