En kopp varm oboy William bjöd på i fredags.

Jag vaknade för närmare en timme sedan. Vaknade till ljuden av tystnad och en mörk söndagsmorgon i januari. Befinner mig på Björns soffa och inom några timmar ska jag och William hem igen. Björn ska resa till England och jobb idag. Han kommer hem igen onsdagsnatt, så på torsdag efter min första dag tillbaka på jobbet igen efter lovet kommer han förmodligen att hämta William. På fredag ska dem på begravning av Björns farfar.

Vad ska jag göra denna söndag, Falun har fått vinterns vita, jag funderar på en promenad. Sedan ska jag städa och svara på kommentarer, kanske läsa lite bloggar och skriva något av alla de tankar som just nu befinner sig i mitt huvud. Men tills dess ligger jag här i mörkret och vaknar till ljudet av tystnaden, en söndagsmorgon i januari.

28 kommentarer

  1. Så skönt att få njuta av morgonen då man vaknar, här är det full race från start, samt om den ena ska få sovmorgon, så kommer Isabelle och öppnar dörren och säger – KOm mamma hela tiden , hehe
    Mirre recently posted..Vara snäll mot foten

  2. Vad poetiskt ditt inlägg låter! Låter ändå mysigt med en sådan tyst och härlig morgon! 🙂

    Sv; ja, det är alltid härligt att få köra lite. Det är verkligen en frihet!
    Den var riktigt bra så tycker absolut att du ska hyra den eller se den på något sätt! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: