Jag vaknar till ljudet av tystnaden.

 En kopp varm oboy William bjöd på i fredags.

Jag vaknade för närmare en timme sedan. Vaknade till ljuden av tystnad och en mörk söndagsmorgon i januari. Befinner mig på Björns soffa och inom några timmar ska jag och William hem igen. Björn ska resa till England och jobb idag. Han kommer hem igen onsdagsnatt, så på torsdag efter min första dag tillbaka på jobbet igen efter lovet kommer han förmodligen att hämta William. På fredag ska dem på begravning av Björns farfar.

Vad ska jag göra denna söndag, Falun har fått vinterns vita, jag funderar på en promenad. Sedan ska jag städa och svara på kommentarer, kanske läsa lite bloggar och skriva något av alla de tankar som just nu befinner sig i mitt huvud. Men tills dess ligger jag här i mörkret och vaknar till ljudet av tystnaden, en söndagsmorgon i januari.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

28 thoughts on “Jag vaknar till ljudet av tystnaden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: