Filmade mina My little ponys. Eftersom ljuset inte är det bästa där är filmen inte den bästa. Men kika gärna på klippet och kolla in mitt klipp jag gjorde förra veckan.
Följ mig gärna om du vill också.

20 kommentarer

  1. åh så många! 😀 jag älskar my little ponys, lekte jättemycket med mina när jag var barn <3

    sv; då tycker jag absolut att du ska ta och svara på den själv också 😉

  2. Dessa är verkligen ponny, dem är ju så där härliga knubbiga IRL ^^… jag har också några sådana på vinden samt dessa nya taniga hästerna! Hade aldrig barbie utan det var dessa som morsan tyckte jag skulle ha, hästtjej som hon en gång var (är fortfarande det faktiskt). Nice samling och GRATTIS till den =D…TREVLIG VECKA nu, kramen damen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: