Mina My little ponys.

Filmade mina My little ponys. Eftersom ljuset inte är det bästa där är filmen inte den bästa. Men kika gärna på klippet och kolla in mitt klipp jag gjorde förra veckan.
Följ mig gärna om du vill också.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

20 thoughts on “Mina My little ponys.

 • 30 januari, 2016 at 11:27
  Permalink

  Så söta!
  sv: Ja visst var det snyggt! kram

  Reply
 • 30 januari, 2016 at 13:30
  Permalink

  åh så många! 😀 jag älskar my little ponys, lekte jättemycket med mina när jag var barn <3

  sv; då tycker jag absolut att du ska ta och svara på den själv också 😉

  Reply
 • 31 januari, 2016 at 12:54
  Permalink

  Jag lekte med sånna när jag var liten 😀

  Reply
 • 31 januari, 2016 at 16:39
  Permalink

  Dessa är verkligen ponny, dem är ju så där härliga knubbiga IRL ^^… jag har också några sådana på vinden samt dessa nya taniga hästerna! Hade aldrig barbie utan det var dessa som morsan tyckte jag skulle ha, hästtjej som hon en gång var (är fortfarande det faktiskt). Nice samling och GRATTIS till den =D…TREVLIG VECKA nu, kramen damen!

  Reply
  • 31 januari, 2016 at 16:50
   Permalink

   Visst är dem :D. Jag som samlar tycker ju också dessa är den riktiga sorten :). Är dem jag lekte med som barn och nu använder som fin samling :).

   Reply
 • 1 februari, 2016 at 19:46
  Permalink

  Men åh, hade massa sådana när jag var liten 🙂

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: