Dark Mode Off / On
Migrän & spänningshuvudvärk

Migrän och att sova i tolv timmar.

017

Jag fick rejäl migrän igår kväll. Fick bara bege mig till sängen strax efter 19:00 och sov sedan tills klockan 07:00. Helt galet vad huvudvärk kan orsaka för en. Jag la mig hur som helst och nu hoppas jag att det ska bli lättare idag, för jag avskyr att ha huvudvärk verkligen.

Idag ska jag ner på stan en sväng och sedan ska jag träffa en vän under dagen om det inte händer något annat.
Jag ska även kolla på lite serier och ladda batterier. Tycker det är viktigt, att ladda upp sig så man blir piggare.

Hoppas ni får en fin lördag!

12 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: